Skladištenje i distribucija

Skladištenje i distribucija

Distribucija

RALU Logistika distribuira robu koja zahteva temperaturno kontrolisane uslove (duboko smrznuti i/ili hlađeni) na čitavom području Republike Srbije.

Iskusan i visokoobrazovan tim garantuje najviši kvalitet usluge, uz potpuno poštovanje integriteta hladnog lanca od preuzimanja do dostave robe.

Poslovna strategija RALU Logistike je ponuditi partneru sveobuhvatno logističko rešenje i time mu omogućiti da se usresredi na vlastitu osnovnu delatnost.

Skladištenje

Usluge skladištenja obavljaju se u hlađenim centralnim skladištima u Beogradu i Zagrebu, te u regionalnim skladištima u Nišu,Rijeci, Splitu i Osijeku.

Kapacitet skladišta u Srbiji u kontrolirsnim temperaturnim uslovima i rasponu temperature od -25 do +25 C (hlađeni i duboko smrznuti) iznos 8.000 paletnih mesta, te obuhvata 2.000 m2 cross-dock zone i zone za dodatne logističke usluge.

Trenutni kapacitet skladišta u Hrvatskoj u kontrolisanim temperaturnim uslovima i rasponu temperature od -25 do +25 C (hlađeni i duboko smrznuti) iznosi 10.000 paletnih mesta, te obuhvata 4.000 m2 cross-dock zone i zone za dodatne logističke usluge.

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mesta, obuhvata i sve vrste skladišnih usluga kao što su pretovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mestima, etiketiranje robe, prepakiravanje, upravljanje zalihama, kao i usluge carinskog skladištenja.

Iskusan i visokoobrazovan tim, suvremena skladišna oprema i moderan WMS (engl. Warehouse Management System) sistem upravljanja skladišnim operacijama osiguravaju najviši kvalitetui usluge, uz potpuno poštovanje integriteta hladnog lanca od preuzimanja, preko skladišnih manipulacija do isporuke robe.

Kvalitet rada i poslovnih procesa RALU Srbije potvrđena je Sertifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport, skladištenje i distribuciju robe u kontrolisanim temperaturnim uslovima, a od početka 2014. godine i sertifikatom „IFS Logistics“.

Sa svoja dva logističko-distributivnog centra, u Hrvartskoj i Srbiji, RALU Logistika utvrđuje poziciju vodećeg logističara u ovom delu Evrope u hladnom lancu, a svojim partnerima omogućuva visokoprofesionalnu, vrhunsku, povoljnu i dugoročno pouzdanu uslugu skladištenja i distribucije.

Na Vrh Print Pošalji prijatelju