RALU doo podržao Transport and Traffic Business Day

20.03.2019-Na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu,je održan skup "Transport and Traffic Business Day" (TTBD) koji predstavlja studentski projekat u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta, uz podršku dekana i zaposlenih na fakultetu.

TTBD za cilj ima predstavljanje i povezivanje studenata Saobraćajnog fakulteta i saobraćajnih inženjera sa predstavnicima kompanija iz oblasti logistike, saobraćaja, transporta i komunikacija, kako bi se podstaklo zapošljavanje mladih kadrova u našoj zemlji.
 
Ralu doo je među kompanijama koje su i ove godine pružile podršku i partnerstvo ovom skupu.
 Studenti su mogli da dobiju sve potrebne informarcije na štandovima kompanija koje su bile otvorene za svaki vid komunikacije. Takođe, pored štandova, studentima su prikazane i prezentacije kompanija koje su bile partneri skupa.
 Na Ralu-ovom štandu studentima su za komunikaciju bili raspoloživi Ralu-ovi zaposleni,diplomirani inženjeri saobraćaja - Milena Milivojević (Menadžer logistike i kvaliteta, završen smer - logistika), Ivan Madžarević (Supervizor međunarodnog transporta - drumski transport), Anđela Majstorović (Koordinator skladišne administracije -  bezbednost drumskog saobraćaja), Jasmina Jovanović (Referent distribucije, vodni transport).
 Na taj način studenti su imali priliku da se bolje upoznaju sa poslovanjem kompanije Ralu doo, kao i da dobiju korisne informacije iz oblasti međunarodnog transporta, skladištenja i distribucije robe u hladnom lancu.
 Sa druge strane Ralu doo je imao priliku da odabere odgovarajuće studente kojima bi pružio mogućnost odrađivanja prakse, a kasnije i zaposlenja u Ralu-u, kao što je to do sada učinjeno i sa desetinom drugih studenata.
 Ralu doo će nastaviti da pruža podršku skupovima ovog tipa kao i budućim mladim kadrovima.

21.3.2019.


Na Vrh Print Pošalji prijatelju