Reč vlasnikaLuka Rajić

Reč vlasnika

Poštovani,

jedan od glavnih zahtjeva modernog poslovanja jest učiniti proizvode dostupnima u pravo vrijeme i na pravome mjestu. To je posebice važno kad se radi o proizvodima koji u procesu dolaska i plasmana na tržište zahtijevaju kontrolirane temperaturne uvjete.


Upravo su razumijevanje tržišta i potreba naših partnera glavni razlog zašto je brend RALU već dugi niz godina sinonim za pouzdanost i kvalitetu u segmentu logistike.

RALU Logistika prednjači modernom opremom te kvalitetnom i troškovno učinkovitom uslugom koja pronalazi optimalna logistička rješenja. Svojim partnerima možemo jamčiti brzinu, točnost i sigurnost,  a stečena iskustva i znanja temelj su daljnjeg razvoja tvrtke.


Danas, nakon više od dvadeset i pet godina iskustva u logističkim poslovima, zadovoljstvo mi je biti na čelu stručnog i motiviranog tima jer dijelimo isti cilj: postići veću konkurentnost i pružiti najbolju uslugu. Vjerujemo da ćemo uz iskusan tim, koji je predan stvaranju dodatne vrijednosti, i dalje graditi profitabilnu kompaniju koja je na regionalnom i tržištu EU-a i Rusije prepoznata kao poželjan partner. Pouzdanost, kvaliteta, moderna tehnologija i inovativnost usluge temeljne su prednosti s kojima nastavljamo ulagački ciklus i koje će nam biti smjernice na tom putu.

S poštovanjem,

Luka Rajić
Vlasnik RALU Logistike

Na Vrh Print Pošalji prijatelju