RALU Srbija

RALU Srbija prevozi sve vrste roba u kontrolisanim temperaturnim uslovima. S flotom od 60 kompozicija (tegljača i hladnjača/poluprikolica), RALU je jedna od najvećih i najmodernijih transportnih kompanija  u Srbiji, a profesionalnim pristupom u kontaktu s klijentima i dobavljačima kontinuirano potvrđuje ugled i lidersku poziciju u transportu u kontrolisanim temperaturnim uslovima.

RALU Srbija prevozi robu po principu punog kapaciteta kamiona (FTL – engl. Full Truckload), a nudi i zbirni i grupni prevoz (LTL – engl. Less Than Truckload). Zadnje dve godine kontinuirano se usavršava i raste transport roba prema Rusiji, Belorusiji i Kazahstanu. RALU Srbija pokreće i uslugu prevoza u kontrolisanim temperaturnim uslovima na tačno određenim koridorima iz pravca zapadne Evrope prema Balkanu i Mađarskoj.

Kvaliteta rada i poslovnih procesa RALU Srbije potvrđena je certifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport u kontrolisanim temperaturnim uslovima, kao i auditima uvaženih međunarodnih klijenata iz industrija hrane, duvanskih i farmaceutskih proizvoda.

Na Vrh Print Pošalji prijatelju