RALU Hrvatska

RALU Hrvatska prevozi sve vrste roba u kontrolisanim temperaturnim uslovima na području Evrope i Rusije. Kompanija poseduje 100 modernih i savremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prevoz svih vrsta tereta u bilo kojim temperaturno kontrolisanim uslovima. RALU  omogućuje preuzimanje i prevoz LTL (engl. less than truckload) pošiljki s tržišta zapadne Evrope (Nemačka, Beneluks) i njihovu dostavu na odredišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

RALU Hrvatska na području cele Republike Hrvatske skladišti hlađenu i smrznutu hranu i farmaceutske proizvode te ih distribuira na prodajna mesta .

Logističke operacije skladištenja i distribucije u Hrvatskoj se obavljaju iz hlađenoga centralnog skladišta u Zagrebu i iz regionalnih pretovarnih skladišta u Rijeci, Splitu i Slavoniji.

Trenutni kapacitet skladišta u kontrolisanim temperaturnim uslovima (hlađeni i duboko smrznuti) iznosi 3 000 paletnih mesta, a u 2015. godini planira se proširenje na 12 000 paletnih mesta.

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mesta, obuhvata i sve vrste skladišnih usluga kao što su pretovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mestima, etiketiranje robe, prepakiranje, upravljanje zalihama, kao i usluge carinskog skladištenja.

Izgradnjom novoga logističkog centra 2015. godine RALU Hrvatska znatno će povećati kapacitet i dodatno povisiti kvalitet usluga skladištenja i distribucije u hladnom lancu te svojim partnerima osigurati vrhunsku uslugu i mogućnost razvoja poslovanja.

Kvaliteta rada i poslovnih procesa RALU Hrvatske potvrđena je sertifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport, skladištenje i distribuciju robe u kontrolisanim temperaturnim uslovima, a od početka 2014. i sertifikatom „IFS Logistics“.
 

Na Vrh Print Pošalji prijatelju